program


Krige, kanoner og kolonier i Kongernes Nordsjælland

Krige, kanoner og kolonier i Kongernes Nordsjælland

En tidsrejse gennem Frederiksværk og Hellebæk - 14. og 21. JULI | 11. og 18. AUGUST

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Onsdag, 18. August 2021 09:00

Krige, kanoner og kolonier i Kongernes Nordsjælland – En tidsrejse gennem Frederiksværk og Hellebæk

Nu har du en unik mulighed for at opleve et af Danmarkshistoriens mest sprængfarlige kapitler. Fra krudt, kugler og kanoner i industribyen Frederiksværk til geværproduktion i det skønne Hellebæk.

Du får mulighed for at møde museumschefen og kyndige ildsjæle, der sammen vil tage dig med på en helt enestående tur gennem den del af Kongernes Nordsjælland, som rummer fantastiske fortællinger fra fortiden.

Igennem mere end 300 år var Frederiksværk og Hellebæk hjemsted for en stor militær industri, der forsynede den danske hær og flåde med kanoner, krudt og våben. Krudtrøgen har for længst lagt sig, men byerne, bygningerne og landskaberne gemmer på en lang række interessante spor. Kanaler, krudtmøller, vandkasser, arbejderboliger, værksteder, huse og anlæg, der hver på deres måde beretter om en historisk epoke, hvor Danmark var en magtfaktor på den europæiske krigsskueplads.

Turene afvikles efter først til mølle princippet på følgende dage. Alle dage fra 9.00 til 16.00.

Onsdag den 14. juli
Onsdag den 21. juli
Onsdag den 11. august
Onsdag den 18. august

Prisen er 120 kr. pr. person, hvilket inkluderer guidet byvandring i Frederiksværk og Hellebæk og bustransport. For 130 kr. kan der tilkøbes en frokost inkl. drikkevarer på Café Hammermøllen.

Mødested: Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300 Frederiksværk, klokken 9.00.

Foto: Industrimuseet Frederiks Værk, Helle Cordua

Aktuelt


Oplev Chief 1 på hans første akustiske tour med sange fra hans snart 38-årige bagkatalog. Hør om solstrålerne og om regndråberne, der bliver fortalt og sunget for at inspirere og sætte sjælelige energier af fra scenen og ind i hjertet på publikum.

Køb et årskort til Haaning Collection. I vores nyåbnede bilmuseum og oplevelseshus i Bagsværd kan du tage på en æstetisk tidsrejse igennem 135 års bilhistorie krydret med knallerter, modelbiler, motorcykler og meget mere. Her smelter biler sammen med historie, samfund og kultur i en smuk helhed, der bringer folk sammen og sætter samtaler i gang

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.