program


Tirsdagsbyvandringer - Krudt, Kugler og Kanoner
2

Tirsdagsbyvandringer - Krudt, Kugler og Kanoner

Oplev det enestående og velbevarede krudtværksområde, tæt på Frederiksværks bymidte. Arealet udgør i dag et rekreativt og mangfoldigt kulturmiljø med museum, kunstgalleri, foreninger og mindre virksomheder.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Tirsdag, 09. August 2022 18:00

Tirsdagsbyvandringer - Krudt, kugler og kanoner

Denne vandring indledes med besøg i det gamle Trækulsbrænderi, som blev opført af J.F. Classen i 1760’erne. Den varer længere end museets andre tirsdagsbyvandringer, selvom ruten er kortere

Turen er koncentreret til det enestående, velbevarede krudtværksområde, tæt på Frederiksværks bymidte og inkluderer et stemningsfuldt aftenbesøg på Krudtværksmuseet og en lille forfriskning.

Arealet udgør i dag et rekreativt og mangfoldigt kulturmiljø med museum, kunstgalleri, foreninger og mindre virksomheder. Det undergår i disse år en nænsom opgradering som led i projekt ”Stålsat By” – senest i form af en restaurering af selve kanalen og skabelsen af en ny, sikker overgang mellem Nordtorvet og Krudtværksområdet.

På vandringen får man et blik ind i fortiden – dengang krudtmesteren blot ved at lytte til møllernes små klokker kunne høre, om produktionen kørte som den skulle. Vi ser nærmere på de enkelte huse og præsenterer den fascinerende udvikling indenfor krudtproduktionen gennem 200 år.


Dato: Tirsdag d. 9. august 2022 kl. 18-21.00

Mødested: Krudtværksalléen 1, 3300 Frederiksværk

Pris pr. deltager: 75 kr. ex. gebyr

Omviser: Per Jensen fra Industrimuseet Frederiks Værk

Aktuelt


Efter 4 års pause, er DmD tilbage på den danske musikscene

Hvis der er en musiker, som man instinktivt har lyst til at drikke en kop kaffe med, i en rød sofa på en god café i København, så må det være Billy Cross, der på alle måder repræsenterer det ”ægte” musikerliv. Han startede karrieren i New York i 60’erne.

Kom med på en skøn vandring i Ho Klitplantage og oplev den storslåede udsigt fra Ho Bjerge og videre til Sønderside, fiskerlejet der forsvandt på få timer i stormfloden i 1634, ”Den anden store manddrukning”

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.