program


Tirsdagsbyvandringer - Mennesker og huse i Nørregade

Tirsdagsbyvandringer - Mennesker og huse i Nørregade

Tag med på en guidet byvandring ad Nørregade i Frederiksværk og høre mere om byens og de enkelte huses historie samt betydningen for byen.

På turen ud ad Nørregade kigges der nærmere på de enkelte ejendomme, som man ikke nødvendigvis lægger mærke til i det daglige.

På turen får du det historiske tilbageblik. Hvornår blev husene opført og hvem opførte dem? Hvor mange mennesker boede der på de enkelte adresser, og hvem var de? Hvordan var Central Hotellet indrettet? Hvilke varer havde købmand Culmsee i sin forretning, og gennem hvor mange generationer har guldsmedeforretningen Løkke haft til huse i Nørregade 5? Hvilke overvejelser gik forud for opførelsen af Nordcentret, og hvornår blev den sydlige del af gaden til gågade? Du er meget velkommen til at stille spørgsmål undervejs.

Omviser: Museumsvært Knud Erik Jensen fra Industrimuseet Frederiks Værk.

Dato: D. 30. juni kl. 19-20.30

Pris: Kr. 60,00

Mødested: Torvet 1, 3300 Frederiksværk

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først